AYUS GRUP - ROMÂNIA

centru de perfectionare si pregatire de specialitate în Ayurveda

cursuri si seminarii de specialitate pentru aprofundarea cunoasterii diferitelor ramuri ale sistemului Ayurveda

Acasa Ayurveda Cursuri Articole Alimentatie Recomandari Anunturi Publicatii Contact


Educaţie înţeleaptă pentru o viaţă armonioasă şi fericită!Ayurveda permite redescoperirea unei vaste cunoaşteri practice asupra vieţii omului, ce a fost aplicată de mii de ani.


 


Ayurveda are la bază principii universale care sunt valabile indiferent de zona geografică în care sunt aplicate practic.


 


Ayurveda promovează un mod de viaţă natural pe baza unor principii esenţiale de viaţă sănătoasă.


 


Ayurveda oferă omului modern o perspectivă amplă, cuprinzatoare, foarte accesibilă şi perfect naturală pentru menţinerea stării de armonie şi de sănătate.


 


Cunoştintele pe care acest curs de Ayurveda le include sunt unice prin modalitatea lor originală de prezentare, care este clară, sistematică şi precisă.


 


Subiecte abordate în cadrul cursului intensiv de Ayurveda  un program de studiu sistematic, interactiv, modern, eficient


cursuri săptămânale ce îmbină în mod armonios cunoaşterea teoretică cu aplicaţiile practice


 


Prezentarea şi descrierea detaliată a tipologiilor constituţionale umane, cu multiple aplicaţii imediate în viaţa de zi cu zi, în multe dintre domeniile curente ale vieţii.


 


Prezentarea unor modalitati practice naturale de armonizare constituţională,


specifice sistemului Ayurveda:


alimentaţie naturală,


folosirea înteleaptă a plantelor medicinale şi aromatice, meloterapie,


digitopunctură,


modalităţi simple de automasaj


 


Prezentarea unor modalităţi tradiţionale de reîntinerire, de revitalizare şi de purificare a trupului, realizate prin folosirea unor mijloace naturale şi a plantelor medicinale şi aromatice.


 


 Informaţii organizatoriceConferinţa de deschidere a cursului de Ayurveda va avea loc duminica 14 octombrie 2012, de la ora 18:00, la sala de curs din str. Oteşani, nr. 16, sector 2, Bucureşti.


Intrarea este liberă!


 


Cursul se va desfăşura săptămânal, în fiecare zi de marţi, de la ora 18:00, începând din 16 octombrie 2012, la sala de la aceeaşi adresă.


 


La acest curs de Ayurveda pot participa toate persoanele interesate de acest domeniu al cunoaşterii umane, indiferent de vârstă sau de pregătirea profesională.


 


Înscrierile pentru cursul de Ayurveda de realizează direct la sală, în zilele de 14, 16, 23 şi 30 octombrie 2012 sau poate fi anunţată la adresa de email curs@ayus.ro până în data de 29 octombrie 2012, inclusiv.


Informaţii suplimentare: 0749-079619, 021-688.22.13, ayus.ro, ayurvedaromania.ro


AYUS GRUP - ROMANIA 2012