Acasa ayus.ro  |  Despre Ayurveda  |  Cursuri de Ayurveda  |  Publicatii Ayurveda  |  Contact


AYUS GRUP - ROMÂNIA

centru de perfectionare si pregatire de specialitate în Ayurveda


cursuri si seminarii de specialitate pentru aprofundarea cunoasterii diferitelor ramuri ale sistemului Ayurveda


Ayurveda


 

AYURVEDA reprezinta un sistem complex de medicina holistica naturala care provine din India si care este în prezent aplicat cu succes pe scara larga, în foarte multe tari ale lumii. În limba sanscrita, cuvântul AYURVEDA înseamna Stiinta vietii.

Ayus înseamna „viata” si se refera mai ales la viata de zi cu zi, iar „veda” înseamna cunoastere sau, altfel spus, stiinta. AYURVEDA reprezinta un inestimabil tezaur de cunostinte teoretice si practice care ne ajuta sa aflam care sunt cele mai bune indicatii pentru îmbunatatirea starii vietii fiintei umane.

 

Subiecte abordate în cadrul cursului de AYURVEDA 


Expunerea sistematica a unor învataturi traditionale fundamentale despre viata, bazata pe scrierile autentice de AYURVEDA, realizata în cadrul acestui curs într-o maniera originala si unica, ce este mereu actualizata necesitatilor vietii omului modern.

 

Prezentarea si descrierea detaliata a tipologiilor constitutionale umane, cu multiple aplicatii imediate în viata de zi cu zi, în multe dintre domeniile curente.

 

Prezentarea unor modalitati practice naturale de armonizare constitutionala, specifice sistemului AYURVEDA: alimentatie naturala, folosirea înteleapta a plantelor medicinale si aromatice, cromoterapie, meloterapie, digitopunctura, modalitati simple de automasaj, etc.

 

Expunerea unor modalitati traditionale de reîntinerire, de revitalizare si de redobândire a tonusului erotic-amoros, precum si de purificare a trupului, toate acestea realizate prin folosirea unor mijloace naturale, bazate în principal pe folosirea plantelor cu proprietati vindecatoare ori afrodiziace.

 

Descrierea multiplelor efecte binefacatoare ale plantelor medicinale si aromatice, împreuna cu prezentarea unor modalitati practice inedite si foarte eficiente de utilizare a acestora.

Conditii de participare la cursul de AYURVEDA


La acest curs de AYURVEDA pot participa toate persoanele interesate de acest domeniu al cunoasterii umane, indiferent de vârsta sau de pregatirea profesionala.

 

Cursul are periodicitate saptamanala si are o durata de aproximativ 2 ore si 30 de minute.

 

 

Cursul de AYURVEDA este structurat pe ani de curs (anul 1, anul 2, etc.), în vederea unei pregatiri intensive si temeinice, de durata.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

This Web Page Created with PageBreeze Free HTML Editor